Hotell i och i närheten av Stockholm

Planerar du en resa till huvudstaden? Då har du hittat rätt! Här kommer vi nämligen att tipsa om några hotell runt Stockholm. Och om du inte planerar en resa dit så kanske det här kan få dig att ändra dig – en del av dessa hotell är nämligen värda att åka några mil för.

Park Inn by Radisson, Hammarby Sjöstad

Det här är ett väldigt mysigt hotell med fantastisk utsikt! Rummen har stora fönster och bor man högt upp kan man se nästan hur långt som helst. Väldigt fascinerande för barn! Hotellet har fina rum och en restaurang som serverar god mat. Omgivningen är kanske inte den roligaste, men utsikten väger upp för det. Dessutom ligger det bara några kilometer från centrala Stockholm, perfekt för den som vill ha närhet men ändå inte bo mitt i smeten.

Scandic Infra City, Upplands Väsby

Här kommer man lite längre bort, då Upplands Väsby ligger ett par mil från Stockholm. Men det behöver väl knappast vara en nackdel egentligen, dessutom är hotellet så fantastiskt att det vore värt ett besök även om det hade legat betydligt mer avsides än vad det gör.

Det här hotellet är fascinerande, såväl på insidan som på utsidan. Här är verkligen allting speciellt – interiör, restaurang, hissarna, frukosten, personalen och så vidare. Här finns det verkligen ingenting att klara på. Vid restaurangen finns en fantastisk regnskogsmiljö med träd, vatten, fiskar och broar. Dessutom har hotellet såväl pool som ett fint lekrum. Det här hotellet är alltså helt perfekt om man har barn, för här finns såväl fascinerande miljö som möjlighet att bada och ett roligt lekrum. Och frukosten är riktigt bra!

Scandic Kungens Kurva

Här kommer ytterligare ett Scandic hotell, men de är faktiskt bästa valet om man reser med barn. Många Scandic hotell har till exempel pool och / eller lekrum, och här finns både och. Lekrummet är ganska stort och passar både yngre och äldre barn. Intill lekrummet finns dessutom en liten biosalong där det visas barnfilmer ibland. Ett fantastiskt hotell för barn, med andra ord. Utöver det så finns även en restaurang som serverar fantastisk mat! Kungens Kurva låter kanske inte som det roligaste stället, men fördelen är att det är nära till väldigt många butiker och annat. IKEA ligger till exempel precis intill. Kungens Kurva ligger knappt två mil från centrala Stockholm.

Pop House, Djurgården

Detta hotell hör ihop med ABBA The Museum, och ligger i samma lokaler. Och är man inget stort fan av ABBA så finns här mycket annat, man bor nämligen granne med Gröna Lund och tvärs över vägen ligger Skansen. Utöver det finns Junibacken, Tekniska museet och en hel del annat på Djurgården. Det här hotellet är kanske allra bäst att besöka under sommaren, så att man kan passa på att kila över till Gröna Lund. Hotellet är väldigt fint, och rummen är fantastiska. Om man har tur och får rum på rätt sida så ingår dessutom en fantastisk utsikt över Gröna Lund. 

Hotell Hasselbacken, Djurgården

Ett annat alternativ på Djurgården är Hotell Hasselbacken, som passar bra om man vill ha lite extra lyx. Det här är nämligen ett otroligt fint hotell, med väldigt fina rum. Hotellets restaurang serverar mat av toppklass, så även om man väljer föregående hotell så kan vi starkt rekommendera att man går hit och äter. Den här restaurangen får helt enkelt inte missas! Dessutom är uteserveringen otroligt mysig. Och här bor man granne med Cirkus, och nästan med Skansen, och väldigt nära Gröna Lund. Detta hotell rekommenderas om man föredrar ett lite lyxigare hotell.

Följ och gilla oss:
error

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *